Klinikken tilbyder / Zoneterapi

Zoneterapi

Dine fødder indeholder et præcist "kort" over din krop. Alle dine organer, muskler, knogler og dit nervesystem er reprsenteret på forskellige områder af fødderne.
 
Ved at arbejde med tryk og massage på dine fødder finder jeg signaler på, at der er områder, der trænger til ekstra opmærksomhed for at optimere funktionerne i kroppen. De signaler, jeg kan registrere, kan vise sig i form af varme/kulde, hårdhed/blødhed i væv mm.
 
Vores krop er en fantastisk, selvregulerende størrelse, som til enhver tid vil arbejde på at fjerne alle de påvirkninger, der vil underminere vores helbred.
 
Zoneterapi er en måde at styrke kroppens egne ressourcer og dermed understøtte de naturlige funktioner, som foregår hele tiden i vore milliarder af celler. Så hvis du kombinerer zoneterapien med en ændring i de forhold, som kan give dig skavankerne, vil du opleve en positiv forandring i dit velvære og sikkert også i din energi. En behandling hos mig er en garanti for, at du er i centrum med dit ve og vel.
 
Udover den traditionelle zoneterapi holder jeg mig løbende ajour med efteruddannelse i metoder til effektivisering af mine behandlinger.   
Kolik, Stress, Depression, Muskelspændinger, Allergi,
 
 
 
 
 
Lene Olsen | CVR: 26889669 | Ved Trekanten 2, 9220 Aalborg Øst - Danmark | Tlf.: 61368970 | til.leneolsen@gmail.com